​Vanaf maandag 11 mei is onze eerstelijns fysiotherapiepraktijk in het Antonia weer geopend!


​Vanaf maandag 11 mei is onze eerstelijns fysiotherapiepraktijk in het Antonia weer geopend!

Vanaf maandag 11 mei is onze eerstelijns fysiotherapiepraktijk in het Antonia weer geopend!

Wij zijn blij met de versoepeling van de richtlijnen van het RIVM, echter wij gaan voor veiligheid en kwaliteit. We starten met het behandelen van cliënten in de praktijk die een urgente zorgvraag hebben en/of waarbij we verwachten dat uitstellen van de behandeling zal leiden tot een onomkeerbare achteruitgang. Met de cliënten die al in behandeling waren, nemen we contact op en bekijken we samen hoe we de vervolgbehandelingen geven. Continueren op afstand of weer in de praktijk. We hopen dat we binnen afzienbare tijd verder kunnen opschalen en dat we iedereen weer kunnen ontvangen.
Bij nieuwe aanmeldingen stellen we een aantal vragen om te beoordelen of het verantwoord is dat je naar onze praktijk komt. Verder zullen we bij een nieuwe aanmelding samen bespreken welke behandeling op dit moment wenselijk en mogelijk is.
We hebben de wachtruimte, de behandelcabines en de sportzaal aangepast aan de richtlijnen van het RIVM en onze beroepsvereniging het KNGF. Onze fysiotherapeuten dragen mondkapjes en we reinigen direct na de behandeling de behandelruimte en al het materiaal dat is gebruikt.
Heeft u binnenkort weer een afspraak in onze praktijk? Dan gelden op dit moment de volgende praktijkregels: - Blijf thuis bij symptomen van Corona (neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts) - Blijf ook thuis wanneer iemand binnen het gezin deze symptomen heeft - Desinfecteer je handen met de handalcohol (zowel bij binnenkomst als bij vertrek) - Kom alleen (of laat je voor de deur afzetten) - Kom maximaal 5 minuten voor de afgesproken tijd - Gebruik het toilet zo min mogelijk - Houd 1,5 meter afstand - Geen handen schudden - Hoest/nies in de binnenkant van je elleboog - Gebruik papieren zakdoekjes

We kunnen helaas nog geen duidelijkheid geven wanneer ons hydrobad weer open gaat. We houden je hiervan op de hoogte.

We hopen jullie dus binnenkort weer te zien!
Hartelijke groeten namens het team Fysiotherapie.

Nieuws
Samen tegen Corona!

Wij vragen u nadrukkelijk om net als ons, bij bezoek aan onze praktijk, een mondneusmasker te dragen en deze zelf mee te brengen. Ook de andere regels blijven natuurlijk gelden: blijf bij klachten thuis en laat u testen; houd 1,5 meter afstand van anderen; was vaak uw handen en hoest en nies in uw elleboog;

Wij hopen op uw begrip.

Lees meer
Nieuws
Klachten door thuiswerken?

Herkent u dit? Klachten door thuiswerken? Neem contact met ons op voor een afspraak. Onze deskundige fysiotherapeuten staan voor u klaar. Maar ook een ergotherapeut kan u adviseren hoe u thuis een goede werkplek creëert en u een betere balans tussen werk en ontspanning kunt krijgen!

Lees meer
Nieuws
Geriatriefysiotherapie

Supertrots zijn we op onze collega Marjolein Wondergem!
Zij behaalde afgelopen vrijdag haar Master Geriatrie Fysiotherapie!

Wat kan een Geriatriefysiotherapeut voor u betekenen?

Lees meer