​Vanaf maandag 11 mei is onze eerstelijns fysiotherapiepraktijk in het Antonia weer geopend!


​Vanaf maandag 11 mei is onze eerstelijns fysiotherapiepraktijk in het Antonia weer geopend!

Vanaf maandag 11 mei is onze eerstelijns fysiotherapiepraktijk in het Antonia weer geopend!

Wij zijn blij met de versoepeling van de richtlijnen van het RIVM, echter wij gaan voor veiligheid en kwaliteit. We starten met het behandelen van cliënten in de praktijk die een urgente zorgvraag hebben en/of waarbij we verwachten dat uitstellen van de behandeling zal leiden tot een onomkeerbare achteruitgang. Met de cliënten die al in behandeling waren, nemen we contact op en bekijken we samen hoe we de vervolgbehandelingen geven. Continueren op afstand of weer in de praktijk. We hopen dat we binnen afzienbare tijd verder kunnen opschalen en dat we iedereen weer kunnen ontvangen.
Bij nieuwe aanmeldingen stellen we een aantal vragen om te beoordelen of het verantwoord is dat je naar onze praktijk komt. Verder zullen we bij een nieuwe aanmelding samen bespreken welke behandeling op dit moment wenselijk en mogelijk is.
We hebben de wachtruimte, de behandelcabines en de sportzaal aangepast aan de richtlijnen van het RIVM en onze beroepsvereniging het KNGF. Onze fysiotherapeuten dragen mondkapjes en we reinigen direct na de behandeling de behandelruimte en al het materiaal dat is gebruikt.
Heeft u binnenkort weer een afspraak in onze praktijk? Dan gelden op dit moment de volgende praktijkregels: - Blijf thuis bij symptomen van Corona (neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts) - Blijf ook thuis wanneer iemand binnen het gezin deze symptomen heeft - Desinfecteer je handen met de handalcohol (zowel bij binnenkomst als bij vertrek) - Kom alleen (of laat je voor de deur afzetten) - Kom maximaal 5 minuten voor de afgesproken tijd - Gebruik het toilet zo min mogelijk - Houd 1,5 meter afstand - Geen handen schudden - Hoest/nies in de binnenkant van je elleboog - Gebruik papieren zakdoekjes

We kunnen helaas nog geen duidelijkheid geven wanneer ons hydrobad weer open gaat. We houden je hiervan op de hoogte.

We hopen jullie dus binnenkort weer te zien!
Hartelijke groeten namens het team Fysiotherapie.

Nieuws
Bent u nog steeds vermoeid na het doormaken van Corona?

Heeft u Corona doorgemaakt en heeft u nog steeds last van klachten?
Bent u nog steeds moe? Kunt u uw werk of dagelijkse bezigheden nog niet naar wens uitvoeren?
Misschien kan de ergotherapeut u dan helpen.
Samen kijken we naar de activiteiten die u doet: hoeveel en welke, hoe zwaar zijn ze voor u of helpen ze u uw energievoorraad weer aan te vullen?

Lees meer
Nieuws
Lancering van website oncologienetwerken Achterhoek

Mensen met kanker krijgen steeds vaker (na)zorg binnen de eerste lijn. Oncologische netwerken op lokaal niveau dragen eraan bij dat patiënten deze zorg goed kunnen vinden. Dat is belangrijk, want mensen die leven met en na kanker, hebben behoefte aan begeleiding en ondersteuning op allerlei gebieden. Op www.oncologienetwerkenachterhoek.nl zijn sinds deze maand alle netwerken uit de Achterhoek te vinden, met de gegevens van de bijbehorende zorgverleners.
Ook ons oncologiebehandelteam staat hierop vermeld.

Lees meer
Nieuws
Gewijzigde openingstijden receptie

Onze receptie is op donderdag 24 dec en donderdag 31 dec tot 12uur telefonisch bereikbaar. Tijdens de feestdagen is de praktijk gesloten.
We wensen iedereen fijne feestdagen toe en alle goeds voor 2021!

Lees meer