Sfeerbeeld

Kwaliteit


Continu verbeteren

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij steeds bezig onszelf en de organisatie te ontwikkelen en te verbeteren. Om dit gestructureerd te doen gebruiken we verschillende hulpmiddelen. Zo gebruiken wij een gedegen kwaliteitssysteem (HKZ) om planmatig te werken aan het verbeteren van onze organisatieprocessen.

Daarnaast meten we continu de cliënttevredenheid van u als onze klant. Uw informatie geen ons inzicht in waar wij onszelf nog verder kunnen ontwikkelen.

Kwaliteitsgericht werken staat hoog in het vaandel

Het Azora Advies- en behandelcentrum heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Om dit blijvend aan te tonen zijn wij voor de extramurale eerstelijns praktijken voor diëtetiek, ergotherapie, fysiotherapie en logopedie ISO9001 gecertificeerd. Organisaties die aan de kwaliteitseisen van de ISO9001 voldoen tonen aan:

  • De zaken intern goed op orde hebben
  • De klant principieel centraal stellen
  • Betrouwbare resultaten kunnen presenteren
  • Voortdurend werken aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening
ISO9001 staat voor duurzame kwaliteitsverbetering: onafhankelijk en betrouwbaar. Ons certificaat nummer is: KSC-K98492/01

U mening telt!

Wanneer u zich aanmeldt voor een behandeling bij onze fysiotherapeuten wordt ugevraagd een emailadres op te geven. Dit adres wordt gebruikt om u na afloop van uw behandeling een korte vragenlijst toe te sturen met het verzoek deze in te vullen. Uw antwoorden worden door een specialistisch onderzoeksbureau anoniem verwerkt. Door u belangrijke informatie leren wij wat we al goed doen en wat we nog verder kunnen ontwikkelen. Uw mening doet er dus toe!


Duurzaamheid

Azora Advies- en behandelcentrum heeft duurzaamheid hoog in haar vaandel staan. Zo zijn we continu aan het kijken hoe we energie kunnen besparen, verspilling kunnen voorkomen en CO2 uitstoot kunnen beperken. Dit heeft niet alleen betrekking op elktra en gas, maar ook op andere vlakken, zoals dubbelzijdig printen in plaats van enkelzijdig en wordt het afval CO2 neutraal verwerkt. Daarnaast wordt er voor iedere locatie van Azora een besparingsplan opgesteld om te zien waar nog meer verbeteringen mogelijk zijn.

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Velden met een * zijn verplicht