Annette Joosten


Wat doe je bij Azora?

Ik werk als fysiotherapeut binnen het Azora Advies- en behandelcentrum in de eerstelijns fysiotherapiepraktijk op het Antonia. Verder ben ik enkele uren per week werkzaam op het Dr. Jenny in Dinxperlo. Dit is een locatie van Careaz, waar ik als fysiotherapeut gedetacheerd ben.

Hoe lang doe je dit al?

Ik ben in 1986 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Twentse Academie voor Fysiotherapie in Enschede en ik werk sinds 1988 voor Azora.

Specialisaties:

Ik heb mij gespecialiseerd in het behandelen van mensen met een reumatische aandoening, het behandelen van mensen met een neurologische problemen en in het tapen/bandageren. Verder heb ik bijscholing gevolgd op het gebied van chronische pijnklachten.

Bijzonder?

Het feit dat ik nu al ruim 30 jaar als fysiotherapeut in het Antonia werkzaam ben, geeft al wel aan dat ik mijn werk nog steeds met veel plezier doe. Ik werk hier binnen een groot team met veel verschillende specialisaties en kwaliteiten. Binnen dit team heerst een fijne sfeer, waarin we open staan voor elkaars mening en de mogelijkheid om van elkaar te kunnen leren.

Nieuws
Klachten door thuiswerken?

Herkent u dit? Klachten door thuiswerken? Neem contact met ons op voor een afspraak. Onze deskundige fysiotherapeuten staan voor u klaar. Maar ook een ergotherapeut kan u adviseren hoe u thuis een goede werkplek creëert en u een betere balans tussen werk en ontspanning kunt krijgen!

Lees meer
Nieuws
Geriatriefysiotherapie

Supertrots zijn we op onze collega Marjolein Wondergem!
Zij behaalde afgelopen vrijdag haar Master Geriatrie Fysiotherapie!

Wat kan een Geriatriefysiotherapeut voor u betekenen?

Lees meer
Nieuws
​Vanaf maandag 11 mei is onze eerstelijns fysiotherapiepraktijk in het Antonia weer geopend!

Wij zijn blij met de versoepeling van de richtlijnen van het RIVM, echter wij gaan voor veiligheid en kwaliteit. We starten met het behandelen van cliënten in de praktijk die een urgente zorgvraag hebben en/of waarbij we verwachten dat uitstellen van de behandeling zal leiden tot een onomkeerbare achteruitgang. Met de cliënten die al in behandeling waren, nemen we contact op en bekijken we samen hoe we de vervolgbehandelingen geven. Continueren op afstand of weer in de praktijk. We hopen dat we binnen afzienbare tijd verder kunnen opschalen en dat we iedereen weer kunnen ontvangen.

Lees meer