Annette Joosten


Wat doe je bij Azora?

Ik werk als fysiotherapeut binnen het Azora Advies- en behandelcentrum op locatie Antonia op de ACU (Acute Care Unit) en in de eerstelijns fysiotherapiepraktijk.

Hoe lang doe je dit al?

Ik ben in 1986 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Twentse Academie voor Fysiotherapie in Enschede en ik werk sinds 1988 voor Azora.

Specialisaties:

Ik heb mij gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met een reumatische aandoening, met neurologische problemen, in fysiotherapie bij oncologische cliënten en in het tapen/bandageren. Op dit moment doe ik de opleiding oedeemfysiotherapie, deze opleiding hoop ik in februari 2021 af te sluiten.

Bijzonder?

Het feit dat ik nu al ruim 30 jaar als fysiotherapeut in het Antonia werkzaam ben, geeft al wel aan dat ik mijn werk nog steeds met veel plezier doe. Ik werk hier binnen een groot team met veel verschillende specialisaties en kwaliteiten. Binnen dit team heerst een fijne sfeer, waarin we open staan voor elkaars mening en de mogelijkheid om van elkaar te kunnen leren.

Nieuws
Samen tegen Corona!

Wij vragen u nadrukkelijk om net als ons, bij bezoek aan onze praktijk, een mondneusmasker te dragen en deze zelf mee te brengen. Ook de andere regels blijven natuurlijk gelden: blijf bij klachten thuis en laat u testen; houd 1,5 meter afstand van anderen; was vaak uw handen en hoest en nies in uw elleboog;

Wij hopen op uw begrip.

Lees meer
Nieuws
Klachten door thuiswerken?

Herkent u dit? Klachten door thuiswerken? Neem contact met ons op voor een afspraak. Onze deskundige fysiotherapeuten staan voor u klaar. Maar ook een ergotherapeut kan u adviseren hoe u thuis een goede werkplek creëert en u een betere balans tussen werk en ontspanning kunt krijgen!

Lees meer
Nieuws
Geriatriefysiotherapie

Supertrots zijn we op onze collega Marjolein Wondergem!
Zij behaalde afgelopen vrijdag haar Master Geriatrie Fysiotherapie!

Wat kan een Geriatriefysiotherapeut voor u betekenen?

Lees meer