Annette Joosten


Wat doe je bij Azora?

Ik werk als fysiotherapeut binnen het Azora Advies- en behandelcentrum in de eerstelijns fysiotherapiepraktijk op het Antonia. Verder ben ik enkele uren per week werkzaam op het Dr. Jenny in Dinxperlo. Dit is een locatie van Careaz, waar ik als fysiotherapeut gedetacheerd ben.

Hoe lang doe je dit al?

Ik ben in 1986 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Twentse Academie voor Fysiotherapie in Enschede en ik werk sinds 1988 voor Azora.

Specialisaties:

Ik heb mij gespecialiseerd in het behandelen van mensen met een reumatische aandoening, het behandelen van mensen met een neurologische problemen en in het tapen/bandageren. Verder heb ik bijscholing gevolgd op het gebied van chronische pijnklachten.

Bijzonder?

Het feit dat ik nu al ruim 30 jaar als fysiotherapeut in het Antonia werkzaam ben, geeft al wel aan dat ik mijn werk nog steeds met veel plezier doe. Ik werk hier binnen een groot team met veel verschillende specialisaties en kwaliteiten. Binnen dit team heerst een fijne sfeer, waarin we open staan voor elkaars mening en de mogelijkheid om van elkaar te kunnen leren.

Nieuws
Ondervoeding, herken jij het?

Als diëtisten willen we de ondervoeding in de thuissituatie beter onder de aandacht brengen. Er wordt gelukkig al wel aandacht besteed aan de toenemende problematiek van ondervoeding onder (kwetsbare) zelfstandig wonende ouderen. Om de zorg verder te verbeteren heeft een kerngroep samenwerkende diëtisten regio Doetinchem scholing georganiseerd voor o.a. buurtcoaches, verzorgenden, (wijk)verpleegkundigen en praktijkondersteuners van de huisarts.

Lees meer
Nieuws
Bijscholing prothesetraining afgerond

Collega's Manon Hendriksen en Lonneke Toebes hebben hun scholing prothesetraining afgerond.

Lees meer
Nieuws
Azora In Balans valpreventie progamma

Binnenkort starten we in onze praktijk met het beweegprogamma valpreventie.
Bent u, of kent u iemand, die ouder is dan 65 jaar, zich onzeker voelt tijdens het lopen, bang is om te vallen en/of al vaker gevallen is dan is ons preventieprogamma wellicht geschikt!
Het is een 10 weekse groepscursus op de maandagmiddag. De cursus wordt gegeven door de fysiotherapeut, ergotherapeut en buurtsportcoach.

Lees meer