Annette Joosten


Wat doe je bij Azora?

Ik werk als fysiotherapeut binnen het Azora Advies- en behandelcentrum in de eerstelijns fysiotherapiepraktijk op het Antonia. Verder ben ik enkele uren per week werkzaam op het Dr. Jenny in Dinxperlo. Dit is een locatie van Careaz, waar ik als fysiotherapeut gedetacheerd ben.

Hoe lang doe je dit al?

Ik ben in 1986 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Twentse Academie voor Fysiotherapie in Enschede en ik werk sinds 1988 voor Azora.

Specialisaties:

Ik heb mij gespecialiseerd in het behandelen van mensen met een reumatische aandoening, het behandelen van mensen met een neurologische problemen en in het tapen/bandageren. Verder heb ik bijscholing gevolgd op het gebied van chronische pijnklachten.

Bijzonder?

Het feit dat ik nu al ruim 30 jaar als fysiotherapeut in het Antonia werkzaam ben, geeft al wel aan dat ik mijn werk nog steeds met veel plezier doe. Ik werk hier binnen een groot team met veel verschillende specialisaties en kwaliteiten. Binnen dit team heerst een fijne sfeer, waarin we open staan voor elkaars mening en de mogelijkheid om van elkaar te kunnen leren.

Nieuws
Het Azora Advies- en behandelcentrum was goed vertegenwoordigd op de Be(leef) & Beweegfair in Ulft.

Vanuit het behandelteam waren we goed vertegenwoordigd met diëtisten, ergotherapeuten en fysiotherapeuten!
Het was een goed bezochte middag. En zo hebben we aan veel bezoekers kunnen vertellen en laten zien wat we allemaal te bieden hebben om zo fit mogelijk te worden en blijven!

Lees meer
Nieuws
Eva Puntman, collega diëtist, neemt afscheid

Eva Puntman, diëtiste, het advies- en behandelteam Azora verlaten. Omdat Eva niet meer in de achterhoek woont en de reisafstand te groot is geworden heeft ze gekozen voor een baan dichterbij huis bij De Twentse Zorgcentra. Voor Azora enorm jammer, want wij verliezen naast een superleuke gezellige collega ook een dijk van een vakvrouw.

Lees meer
Nieuws
Symposium CVA in perspectief

Recent zijn een aantal therapeuten van de CVA revalidatieafdeling van Antonia naar het symposium “CVA in perspectief” geweest. Dit symposium wordt jaarlijks georganiseerd door Kennisnetwerk CVA Nederland.

Lees meer