Babette Branten


Wat doe je bij Azora

Ik werk als bekkenfysiotherapeut bij het Azora Advies- en Behandelcentrum, ik werk zowel in de eerste lijn, als op alle locaties waar mijn hulp nodig is.

Samen met de manueel therapeut en de ergotherapeut ben ik ook betrokken bij de rug scholing. Naast mijn baan op het Azora werk ik ook nog bij een praktijk in Lichtenvoorde.

Hoe lang werk je er al?

Ik werk sinds 2013 bij Azora, eerst als ondersteuning van mijn collega/voorgangster en vanaf 2015 als enige bekkenfysiotherapeut binnen Azora.

Wat zijn mijn specialisaties?

Naast algemeen fysiotherapeut ben ik dus geregistreerd bekkenfysiotherapeut , maar ik heb ook veel cursussen gedaan op het gebied van geriatrie, rug/stuitklachten en chronische pijn.

Wat je vind van het werken in ons ABC-team

Mijn vakgebied is een erg bijzonder gebied, ik ervaar het altijd als een enorm voorrecht om zoveel vertrouwen van mijn cliënten te krijgen. Omdat de klachten vaak enorme impact hebben op de kwaliteit van het leven is het erg bijzonder om bij te mogen dragen aan het herstel daarvan. Soms zijn het alleen adviezen, soms een heel uitgebreid, multidisciplinair behandeltraject. Maar ik werk altijd met erg veel plezier, zeker ook door de fijne sfeer en samenwerking met alle collega’s hier.

Nieuws
Ondervoeding, herken jij het?

Als diëtisten willen we de ondervoeding in de thuissituatie beter onder de aandacht brengen. Er wordt gelukkig al wel aandacht besteed aan de toenemende problematiek van ondervoeding onder (kwetsbare) zelfstandig wonende ouderen. Om de zorg verder te verbeteren heeft een kerngroep samenwerkende diëtisten regio Doetinchem scholing georganiseerd voor o.a. buurtcoaches, verzorgenden, (wijk)verpleegkundigen en praktijkondersteuners van de huisarts.

Lees meer
Nieuws
Bijscholing prothesetraining afgerond

Collega's Manon Hendriksen en Lonneke Toebes hebben hun scholing prothesetraining afgerond.

Lees meer
Nieuws
Azora In Balans valpreventie progamma

Binnenkort starten we in onze praktijk met het beweegprogamma valpreventie.
Bent u, of kent u iemand, die ouder is dan 65 jaar, zich onzeker voelt tijdens het lopen, bang is om te vallen en/of al vaker gevallen is dan is ons preventieprogamma wellicht geschikt!
Het is een 10 weekse groepscursus op de maandagmiddag. De cursus wordt gegeven door de fysiotherapeut, ergotherapeut en buurtsportcoach.

Lees meer