Babette Branten


Wat doe je bij Azora

Ik werk als bekkenfysiotherapeut bij het Azora Advies- en Behandelcentrum, ik werk zowel in de eerste lijn, als op alle locaties waar mijn hulp nodig is.

Samen met de manueel therapeut en de ergotherapeut ben ik ook betrokken bij de rug scholing. Naast mijn baan op het Azora werk ik ook nog bij een praktijk in Lichtenvoorde.

Hoe lang werk je er al?

Ik werk sinds 2013 bij Azora, eerst als ondersteuning van mijn collega/voorgangster en vanaf 2015 als enige bekkenfysiotherapeut binnen Azora.

Wat zijn mijn specialisaties?

Naast algemeen fysiotherapeut ben ik dus geregistreerd bekkenfysiotherapeut , maar ik heb ook veel cursussen gedaan op het gebied van geriatrie, rug/stuitklachten en chronische pijn.

Wat je vind van het werken in ons ABC-team

Mijn vakgebied is een erg bijzonder gebied, ik ervaar het altijd als een enorm voorrecht om zoveel vertrouwen van mijn cliënten te krijgen. Omdat de klachten vaak enorme impact hebben op de kwaliteit van het leven is het erg bijzonder om bij te mogen dragen aan het herstel daarvan. Soms zijn het alleen adviezen, soms een heel uitgebreid, multidisciplinair behandeltraject. Maar ik werk altijd met erg veel plezier, zeker ook door de fijne sfeer en samenwerking met alle collega’s hier.

Nieuws
Symposium CVA in perspectief

Recent zijn een aantal therapeuten van de CVA revalidatieafdeling van Antonia naar het symposium “CVA in perspectief” geweest. Dit symposium wordt jaarlijks georganiseerd door Kennisnetwerk CVA Nederland.

Lees meer
Nieuws
Casper Boegman neemt afscheid.

Casper Boegman, al bijna 17 jaar werkzaam als fysiotherapeut binnen ons advies- en behandelcentrum en op oa meerdere afdelingen van het Antonia, heeft ons verlaten. Hij blijft wel werkzaam binnen Azora. Hij heeft een functie als teammanager op MMP in Gendringen aanvaard.

Lees meer
Nieuws
MS team binnen Advies- en behandelcentrum

Heeft u multiple sclerose, MS, met daarbij klachten waarbij u advies, begeleiding of behandeling nodig heeft, dan kunt u terecht bij ons advies- en behandelcentrum.

Lees meer