Babette Branten


Wat doe je bij Azora

Ik werk als bekkenfysiotherapeut bij het Azora Advies- en Behandelcentrum, ik werk zowel in de eerste lijn, als op alle locaties waar mijn hulp nodig is.

Samen met de manueel therapeut en de ergotherapeut ben ik ook betrokken bij de rug scholing. Naast mijn baan op het Azora werk ik ook nog bij een praktijk in Lichtenvoorde.

Hoe lang werk je er al?

Ik werk sinds 2013 bij Azora, eerst als ondersteuning van mijn collega/voorgangster en vanaf 2015 als enige bekkenfysiotherapeut binnen Azora.

Wat zijn mijn specialisaties?

Naast algemeen fysiotherapeut ben ik dus geregistreerd bekkenfysiotherapeut , maar ik heb ook veel cursussen gedaan op het gebied van geriatrie, rug/stuitklachten en chronische pijn.

Wat je vind van het werken in ons ABC-team

Mijn vakgebied is een erg bijzonder gebied, ik ervaar het altijd als een enorm voorrecht om zoveel vertrouwen van mijn cliënten te krijgen. Omdat de klachten vaak enorme impact hebben op de kwaliteit van het leven is het erg bijzonder om bij te mogen dragen aan het herstel daarvan. Soms zijn het alleen adviezen, soms een heel uitgebreid, multidisciplinair behandeltraject. Maar ik werk altijd met erg veel plezier, zeker ook door de fijne sfeer en samenwerking met alle collega’s hier.

Nieuws
Samen tegen Corona!

Wij vragen u nadrukkelijk om net als ons, bij bezoek aan onze praktijk, een mondneusmasker te dragen en deze zelf mee te brengen. Ook de andere regels blijven natuurlijk gelden: blijf bij klachten thuis en laat u testen; houd 1,5 meter afstand van anderen; was vaak uw handen en hoest en nies in uw elleboog;

Wij hopen op uw begrip.

Lees meer
Nieuws
Klachten door thuiswerken?

Herkent u dit? Klachten door thuiswerken? Neem contact met ons op voor een afspraak. Onze deskundige fysiotherapeuten staan voor u klaar. Maar ook een ergotherapeut kan u adviseren hoe u thuis een goede werkplek creëert en u een betere balans tussen werk en ontspanning kunt krijgen!

Lees meer
Nieuws
Geriatriefysiotherapie

Supertrots zijn we op onze collega Marjolein Wondergem!
Zij behaalde afgelopen vrijdag haar Master Geriatrie Fysiotherapie!

Wat kan een Geriatriefysiotherapeut voor u betekenen?

Lees meer