Babette Branten


Wat doe je bij Azora

Ik werk als bekkenfysiotherapeut bij het Azora Advies- en Behandelcentrum, ik werk zowel in de eerste lijn, als op alle locaties waar mijn hulp nodig is.

Samen met de manueel therapeut en de ergotherapeut ben ik ook betrokken bij de rug scholing. Naast mijn baan op het Azora werk ik ook nog bij een praktijk in Lichtenvoorde.

Hoe lang werk je er al?

Ik werk sinds 2013 bij Azora, eerst als ondersteuning van mijn collega/voorgangster en vanaf 2015 als enige bekkenfysiotherapeut binnen Azora.

Wat zijn mijn specialisaties?

Naast algemeen fysiotherapeut ben ik dus geregistreerd bekkenfysiotherapeut , maar ik heb ook veel cursussen gedaan op het gebied van geriatrie, rug/stuitklachten en chronische pijn.

Wat je vind van het werken in ons ABC-team

Mijn vakgebied is een erg bijzonder gebied, ik ervaar het altijd als een enorm voorrecht om zoveel vertrouwen van mijn cliënten te krijgen. Omdat de klachten vaak enorme impact hebben op de kwaliteit van het leven is het erg bijzonder om bij te mogen dragen aan het herstel daarvan. Soms zijn het alleen adviezen, soms een heel uitgebreid, multidisciplinair behandeltraject. Maar ik werk altijd met erg veel plezier, zeker ook door de fijne sfeer en samenwerking met alle collega’s hier.

Nieuws
Het Azora Advies- en behandelcentrum was goed vertegenwoordigd op de Be(leef) & Beweegfair in Ulft.

Vanuit het behandelteam waren we goed vertegenwoordigd met diëtisten, ergotherapeuten en fysiotherapeuten!
Het was een goed bezochte middag. En zo hebben we aan veel bezoekers kunnen vertellen en laten zien wat we allemaal te bieden hebben om zo fit mogelijk te worden en blijven!

Lees meer
Nieuws
Eva Puntman, collega diëtist, neemt afscheid

Eva Puntman, diëtiste, het advies- en behandelteam Azora verlaten. Omdat Eva niet meer in de achterhoek woont en de reisafstand te groot is geworden heeft ze gekozen voor een baan dichterbij huis bij De Twentse Zorgcentra. Voor Azora enorm jammer, want wij verliezen naast een superleuke gezellige collega ook een dijk van een vakvrouw.

Lees meer
Nieuws
Symposium CVA in perspectief

Recent zijn een aantal therapeuten van de CVA revalidatieafdeling van Antonia naar het symposium “CVA in perspectief” geweest. Dit symposium wordt jaarlijks georganiseerd door Kennisnetwerk CVA Nederland.

Lees meer