Harrie van Herwijnen


Wat doe je bij Azora

Ik werk als fysiotherapeut sinds 1989. Ik werk deels in de eerste lijn, de poli, en verder ben ik werkzaam bij de instelling Schavenweide in Doetinchem. Schavenweide is onderdeel van Markenheem. Daar verzorg ik de fysiotherapie bij de bewoners met een verpleeghuis indicatie op een somatische afdeling en een ELV afdeling. In Terborg ben ik ook nog een aantal keer per week in het zwembad/oefenbad te vinden. Dus heel afwisselende werkzaamheden.

Hoe lang werk je er al?

Al bijna 30 jaar. Ik ben afgestudeerd in 1983. De opleiding heb ik gevolgd bij de Arnhemse Academie voor Fysiotherapie. Toen was het moeilijk om in Nederland werk te vinden en gingen veel collega’s de grens over. Landen als Zweden, Zwitserland en Duitsland waren toen in trek. Ik heb zelf 6 jaar in een praktijk in Dinslaken, Duitsland, gewerkt. In 1989 ben ik begonnen in Terborg bij Antonia.

Wat zijn mijn specialisaties?

Ik ben algemeen fysiotherapeut. In de poli gaat mijn belangstelling uit naar het behandelen van cliënten met schouderklachten. De laatste jaren was de na-en bijscholing dan ook hierop gericht. Dus aandachtsgebied; schouderklachten.

Wat je vind van het werken in ons ABC-team

Het team gevoel binnen het ABC ervaar ik als zeer prettig, waardoor er een fijn werkklimaat heerst binnen ons ABC-team. Dankbaar om toch al een lange tijd onderdeel te mogen en kunnen zijn van een fantastisch team fysiotherapeuten. En ook de contacten met de andere paramedische vakgroepen als de ergotherapie, logepedie en diëtiek ervaar ik als zeer waardevol en maakt het werken in een instelling als Antonia bijzonder.

Nieuws
Samen tegen Corona!

Wij vragen u nadrukkelijk om net als ons, bij bezoek aan onze praktijk, een mondneusmasker te dragen en deze zelf mee te brengen. Ook de andere regels blijven natuurlijk gelden: blijf bij klachten thuis en laat u testen; houd 1,5 meter afstand van anderen; was vaak uw handen en hoest en nies in uw elleboog;

Wij hopen op uw begrip.

Lees meer
Nieuws
Klachten door thuiswerken?

Herkent u dit? Klachten door thuiswerken? Neem contact met ons op voor een afspraak. Onze deskundige fysiotherapeuten staan voor u klaar. Maar ook een ergotherapeut kan u adviseren hoe u thuis een goede werkplek creëert en u een betere balans tussen werk en ontspanning kunt krijgen!

Lees meer
Nieuws
Geriatriefysiotherapie

Supertrots zijn we op onze collega Marjolein Wondergem!
Zij behaalde afgelopen vrijdag haar Master Geriatrie Fysiotherapie!

Wat kan een Geriatriefysiotherapeut voor u betekenen?

Lees meer