Marian Biezeman


Wat doe je bij Azora

Ik ben werkzaam als GZ-psycholoog in de ouderenzorg en verbonden aan het Advies- en Behandelcentrum.

Mijn ‘standplaats’ is verpleeghuis Den Es in Varsseveld. Ik werk op Dorpszicht 1 en 2 (Korsakov-woningen) en Dorpsplein 1 en 2 (Psycho-geriatrie) en de PG-dagbehandeling. Ook doe ik consulten bij MMP in Gendringen. Daarnaast werk ik 2 dagdelen in de week bij De Bleijke in Hengelo (PG, somatiek en verzorgingshuis). Evenals de meeste van mijn collega’s, ben ik opgeleid tot ABC-docent en verzorg samen met hen de ABC-trainingen (een methodiek om onbegrepen gedrag te observeren en te veranderen).

Hoe lang werk je er al?

Sinds 2000 ben ik werkzaam bij Azora.

Wat zijn mijn specialisaties?

Mijn ervaring ligt vooral op het gebied van de PG en Korsakov. Ook ben ik opgeleid tot VIO-begeleider (Video Interactie Ouderen). Dit is een methode om de communicatie met de cliënt te verbeteren, waarbij er gebruik wordt gemaakt van video-opnames.

Wat je vind van het werken in ons ABC-team

Wat ik vooral fijn vindt aan mijn werk is het multi-disciplinaire karakter ervan: samen probeer je er met en voor de cliënt het beste uit te halen. Vooral als het allemaal niet vanzelf gaat en het ons toch lukt om dit te bereiken, geeft dat altijd weer voldoening!

Nieuws
Klachten door thuiswerken?

Herkent u dit? Klachten door thuiswerken? Neem contact met ons op voor een afspraak. Onze deskundige fysiotherapeuten staan voor u klaar. Maar ook een ergotherapeut kan u adviseren hoe u thuis een goede werkplek creëert en u een betere balans tussen werk en ontspanning kunt krijgen!

Lees meer
Nieuws
Geriatriefysiotherapie

Supertrots zijn we op onze collega Marjolein Wondergem!
Zij behaalde afgelopen vrijdag haar Master Geriatrie Fysiotherapie!

Wat kan een Geriatriefysiotherapeut voor u betekenen?

Lees meer
Nieuws
​Vanaf maandag 11 mei is onze eerstelijns fysiotherapiepraktijk in het Antonia weer geopend!

Wij zijn blij met de versoepeling van de richtlijnen van het RIVM, echter wij gaan voor veiligheid en kwaliteit. We starten met het behandelen van cliënten in de praktijk die een urgente zorgvraag hebben en/of waarbij we verwachten dat uitstellen van de behandeling zal leiden tot een onomkeerbare achteruitgang. Met de cliënten die al in behandeling waren, nemen we contact op en bekijken we samen hoe we de vervolgbehandelingen geven. Continueren op afstand of weer in de praktijk. We hopen dat we binnen afzienbare tijd verder kunnen opschalen en dat we iedereen weer kunnen ontvangen.

Lees meer