Marian Biezeman


Wat doe je bij Azora

Ik ben werkzaam als GZ-psycholoog in de ouderenzorg en verbonden aan het Advies- en Behandelcentrum.

Mijn ‘standplaats’ is verpleeghuis Den Es in Varsseveld. Ik werk op Dorpszicht 1 en 2 (Korsakov-woningen) en Dorpsplein 1 en 2 (Psycho-geriatrie) en de PG-dagbehandeling. Ook doe ik consulten bij MMP in Gendringen. Daarnaast werk ik 2 dagdelen in de week bij De Bleijke in Hengelo (PG, somatiek en verzorgingshuis). Evenals de meeste van mijn collega’s, ben ik opgeleid tot ABC-docent en verzorg samen met hen de ABC-trainingen (een methodiek om onbegrepen gedrag te observeren en te veranderen).

Hoe lang werk je er al?

Sinds 2000 ben ik werkzaam bij Azora.

Wat zijn mijn specialisaties?

Mijn ervaring ligt vooral op het gebied van de PG en Korsakov. Ook ben ik opgeleid tot VIO-begeleider (Video Interactie Ouderen). Dit is een methode om de communicatie met de cliënt te verbeteren, waarbij er gebruik wordt gemaakt van video-opnames.

Wat je vind van het werken in ons ABC-team

Wat ik vooral fijn vindt aan mijn werk is het multi-disciplinaire karakter ervan: samen probeer je er met en voor de cliënt het beste uit te halen. Vooral als het allemaal niet vanzelf gaat en het ons toch lukt om dit te bereiken, geeft dat altijd weer voldoening!

Nieuws
Symposium CVA in perspectief

Recent zijn een aantal therapeuten van de CVA revalidatieafdeling van Antonia naar het symposium “CVA in perspectief” geweest. Dit symposium wordt jaarlijks georganiseerd door Kennisnetwerk CVA Nederland.

Lees meer
Nieuws
Casper Boegman neemt afscheid.

Casper Boegman, al bijna 17 jaar werkzaam als fysiotherapeut binnen ons advies- en behandelcentrum en op oa meerdere afdelingen van het Antonia, heeft ons verlaten. Hij blijft wel werkzaam binnen Azora. Hij heeft een functie als teammanager op MMP in Gendringen aanvaard.

Lees meer
Nieuws
MS team binnen Advies- en behandelcentrum

Heeft u multiple sclerose, MS, met daarbij klachten waarbij u advies, begeleiding of behandeling nodig heeft, dan kunt u terecht bij ons advies- en behandelcentrum.

Lees meer