Marianne Krabben


Wat doe je bij Azora

Binnen Azora ben ik werkzaam als fysiotherapeute, op de locaties Antonia in Terborg en de Schuylenburg in Silvolde.

Hoe lang werk je er al?

Nadat ik afgestudeerd ben als fysiotherapeut in 2014, kon ik direct als fysiotherapeute aan de slag bij het Azora advies-en behandelcentrum.

Wat zijn mijn specialisaties?

Naast mijn huidige beroep als algemeen fysiotherapeute, volg ik op dit moment een vierjarige master studie als oncologie fysiotherapeut, bij AvansPlus te Utrecht. Oncologiefysiotherapie richt zich specifiek op het behandelen van bewegingsproblemen ten gevolge van de kanker zelf of ten gevolge van de medische behandeling van de kanker. Enkele voorbeelden hiervan zijn; pijn, spanningsklachten, stug littekenweefsel, huidveranderingen, stijfheid van gewrichten en spieren, lymfoedeem (vochtophoping), spierzwakte, conditieverlies en vermoeidheid. Oncologiefysiotherapie kan worden ingezet in alle fases van de kanker.

Ik heb voor deze specialisatie gekozen omdat ik ervaar dat mensen met deze ziekte behoefte hebben aan een stukje ontlasting, begeleiding of zelfs lichamelijke verbetering tijdens of na de ziekte. Dit geeft mij een enorme voldoening en zorgt er tevens voor dat ik deze studie met veel plezier en interesse volg.

Wat je vind van het werken in ons ABC-team

Het werken binnen Azora is dynamisch fluctuerend, zowel poliklinisch, met daarin individuele behandelingen, in de poli en aan huis als groepsbehandeling in de fitnessruimte en hydro-groepen. Daarnaast werk ik ook een deel klinisch en op de revalidatie dagbehandeling. Dit zorgt voor een leuke uitdaging binnen mijn beroep als fysiotherapeut.

Binnen het team ABC werken we nauw samen met de verschillende disciplines, dit maakt dat er korte lijntjes zijn en er een optimale kwaliteit geleverd kan worden naar de cliënt toe.

Het team gevoel binnen het ABC ervaar ik als zeer prettig, waardoor er een fijn werkklimaat heerst binnen ons ABC-team.

Nieuws
Samen tegen Corona!

Wij vragen u nadrukkelijk om net als ons, bij bezoek aan onze praktijk, een mondneusmasker te dragen en deze zelf mee te brengen. Ook de andere regels blijven natuurlijk gelden: blijf bij klachten thuis en laat u testen; houd 1,5 meter afstand van anderen; was vaak uw handen en hoest en nies in uw elleboog;

Wij hopen op uw begrip.

Lees meer
Nieuws
Klachten door thuiswerken?

Herkent u dit? Klachten door thuiswerken? Neem contact met ons op voor een afspraak. Onze deskundige fysiotherapeuten staan voor u klaar. Maar ook een ergotherapeut kan u adviseren hoe u thuis een goede werkplek creëert en u een betere balans tussen werk en ontspanning kunt krijgen!

Lees meer
Nieuws
Geriatriefysiotherapie

Supertrots zijn we op onze collega Marjolein Wondergem!
Zij behaalde afgelopen vrijdag haar Master Geriatrie Fysiotherapie!

Wat kan een Geriatriefysiotherapeut voor u betekenen?

Lees meer