Marianne Krabben


Wat doe je bij Azora

Binnen Azora ben ik werkzaam als fysiotherapeute, op de locaties Antonia in Terborg en de Schuylenburg in Silvolde.

Hoe lang werk je er al?

Nadat ik afgestudeerd ben als fysiotherapeut in 2014, kon ik direct als fysiotherapeute aan de slag bij het Azora advies-en behandelcentrum.

Wat zijn mijn specialisaties?

Naast mijn huidige beroep als algemeen fysiotherapeute, volg ik op dit moment een vierjarige master studie als oncologie fysiotherapeut, bij AvansPlus te Utrecht. Oncologiefysiotherapie richt zich specifiek op het behandelen van bewegingsproblemen ten gevolge van de kanker zelf of ten gevolge van de medische behandeling van de kanker. Enkele voorbeelden hiervan zijn; pijn, spanningsklachten, stug littekenweefsel, huidveranderingen, stijfheid van gewrichten en spieren, lymfoedeem (vochtophoping), spierzwakte, conditieverlies en vermoeidheid. Oncologiefysiotherapie kan worden ingezet in alle fases van de kanker.

Ik heb voor deze specialisatie gekozen omdat ik ervaar dat mensen met deze ziekte behoefte hebben aan een stukje ontlasting, begeleiding of zelfs lichamelijke verbetering tijdens of na de ziekte. Dit geeft mij een enorme voldoening en zorgt er tevens voor dat ik deze studie met veel plezier en interesse volg.

Wat je vind van het werken in ons ABC-team

Het werken binnen Azora is dynamisch fluctuerend, zowel poliklinisch, met daarin individuele behandelingen, in de poli en aan huis als groepsbehandeling in de fitnessruimte en hydro-groepen. Daarnaast werk ik ook een deel klinisch en op de revalidatie dagbehandeling. Dit zorgt voor een leuke uitdaging binnen mijn beroep als fysiotherapeut.

Binnen het team ABC werken we nauw samen met de verschillende disciplines, dit maakt dat er korte lijntjes zijn en er een optimale kwaliteit geleverd kan worden naar de cliënt toe.

Het team gevoel binnen het ABC ervaar ik als zeer prettig, waardoor er een fijn werkklimaat heerst binnen ons ABC-team.

Nieuws
Klachten door thuiswerken?

Herkent u dit? Klachten door thuiswerken? Neem contact met ons op voor een afspraak. Onze deskundige fysiotherapeuten staan voor u klaar. Maar ook een ergotherapeut kan u adviseren hoe u thuis een goede werkplek creëert en u een betere balans tussen werk en ontspanning kunt krijgen!

Lees meer
Nieuws
Geriatriefysiotherapie

Supertrots zijn we op onze collega Marjolein Wondergem!
Zij behaalde afgelopen vrijdag haar Master Geriatrie Fysiotherapie!

Wat kan een Geriatriefysiotherapeut voor u betekenen?

Lees meer
Nieuws
​Vanaf maandag 11 mei is onze eerstelijns fysiotherapiepraktijk in het Antonia weer geopend!

Wij zijn blij met de versoepeling van de richtlijnen van het RIVM, echter wij gaan voor veiligheid en kwaliteit. We starten met het behandelen van cliënten in de praktijk die een urgente zorgvraag hebben en/of waarbij we verwachten dat uitstellen van de behandeling zal leiden tot een onomkeerbare achteruitgang. Met de cliënten die al in behandeling waren, nemen we contact op en bekijken we samen hoe we de vervolgbehandelingen geven. Continueren op afstand of weer in de praktijk. We hopen dat we binnen afzienbare tijd verder kunnen opschalen en dat we iedereen weer kunnen ontvangen.

Lees meer