Marjolein Wondergem


Wat doe je bij Azora?

Ik ben werkzaam als fysiotherapeut bij Azora Fysiotherapie. Ik werk op de locatie Antonia in Terborg, zowel op de revalidatie-afdelingen als in de polikliniek. Vanaf medio april 2020 zal ik met name worden ingezet op de nog te realiseren acute opname afdeling.

Hoe lang doe je dit al?

Ik ben in de zomer 2019 bij Azora komen werken. Ik ben in 2003 afgestudeerd aan de Hogeschool van Rotterdam. Hierna ben ik gelijk aan de slag gegaan als fysiotherapeut en ik heb in diverse settingen gewerkt, waaronder ca. 16 jaar in het ziekenhuis.

Specialisaties:

Ik ben algemeen fysiotherapeut. Momenteel ben ik de vierjarige Masteropleiding tot Geriatriefysiotherapeut (Master Geriatric Physical Therapy) aan het afronden bij Avans+ in Breda. Dit betekent dat ik gespecialiseerd ben in het behandelen van de oudere (kwetsbare) cliënt die veelal te maken heeft met diverse aandoeningen/ziektebeelden tegelijk.

Ik heb door opleidingen en ervaring me verder gespecialiseerd in o.a. de volgende deelgebieden;

  • Neurorevalidatie
  • Oncologische Revalidatie
  • TENS (pijnbestrijding)
  • Valpreventie
  • Vestibulaire Revalidatie (BPPD)

Bijzonder?

Ik voel mij binnen Azora erg op mijn plek. Als gepassioneerd fysiotherapeut is het heerlijk om multidisciplinair samen te kunnen werken met collega’s met hart voor hun vak en de cliënt! Daarnaast is het werk is erg afwisselend, waardoor ik iedere werkdag weer interessante uitdagingen tegen kom.

Nieuws
Geriatriefysiotherapie

Supertrots zijn we op onze collega Marjolein Wondergem!
Zij behaalde afgelopen vrijdag haar Master Geriatrie Fysiotherapie!

Wat kan een Geriatriefysiotherapeut voor u betekenen?

Lees meer
Nieuws
​Vanaf maandag 11 mei is onze eerstelijns fysiotherapiepraktijk in het Antonia weer geopend!

Wij zijn blij met de versoepeling van de richtlijnen van het RIVM, echter wij gaan voor veiligheid en kwaliteit. We starten met het behandelen van cliënten in de praktijk die een urgente zorgvraag hebben en/of waarbij we verwachten dat uitstellen van de behandeling zal leiden tot een onomkeerbare achteruitgang. Met de cliënten die al in behandeling waren, nemen we contact op en bekijken we samen hoe we de vervolgbehandelingen geven. Continueren op afstand of weer in de praktijk. We hopen dat we binnen afzienbare tijd verder kunnen opschalen en dat we iedereen weer kunnen ontvangen.

Lees meer
Nieuws
Revalidatie van Corona patienten

Een aantal collega's fysiotherapie hebben de scholing: revalidatie van Corona patiënten in de eerste lijn gevolgd via Chronisch ZorgNet. Dus heeft u behandeling nodig na Corona, dan kunt u zich aanmelden bij onze praktijk.

Lees meer