Marjolein Wondergem


Wat doe je bij Azora?

Ik ben werkzaam als fysiotherapeut bij Azora Fysiotherapie. Ik werk op de locatie Antonia in Terborg, zowel op de revalidatie-afdelingen als in de polikliniek. Vanaf medio april 2020 zal ik met name worden ingezet op de nog te realiseren acute opname afdeling.

Hoe lang doe je dit al?

Ik ben in de zomer 2019 bij Azora komen werken. Ik ben in 2003 afgestudeerd aan de Hogeschool van Rotterdam. Hierna ben ik gelijk aan de slag gegaan als fysiotherapeut en ik heb in diverse settingen gewerkt, waaronder ca. 16 jaar in het ziekenhuis.

Specialisaties:

Ik ben algemeen fysiotherapeut. Momenteel ben ik de vierjarige Masteropleiding tot Geriatriefysiotherapeut (Master Geriatric Physical Therapy) aan het afronden bij Avans+ in Breda. Dit betekent dat ik gespecialiseerd ben in het behandelen van de oudere (kwetsbare) cliënt die veelal te maken heeft met diverse aandoeningen/ziektebeelden tegelijk.

Ik heb door opleidingen en ervaring me verder gespecialiseerd in o.a. de volgende deelgebieden;

  • Neurorevalidatie
  • Oncologische Revalidatie
  • TENS (pijnbestrijding)
  • Valpreventie
  • Vestibulaire Revalidatie (BPPD)

Bijzonder?

Ik voel mij binnen Azora erg op mijn plek. Als gepassioneerd fysiotherapeut is het heerlijk om multidisciplinair samen te kunnen werken met collega’s met hart voor hun vak en de cliënt! Daarnaast is het werk is erg afwisselend, waardoor ik iedere werkdag weer interessante uitdagingen tegen kom.

Nieuws
Samen tegen Corona!

Wij vragen u nadrukkelijk om net als ons, bij bezoek aan onze praktijk, een mondneusmasker te dragen en deze zelf mee te brengen. Ook de andere regels blijven natuurlijk gelden: blijf bij klachten thuis en laat u testen; houd 1,5 meter afstand van anderen; was vaak uw handen en hoest en nies in uw elleboog;

Wij hopen op uw begrip.

Lees meer
Nieuws
Klachten door thuiswerken?

Herkent u dit? Klachten door thuiswerken? Neem contact met ons op voor een afspraak. Onze deskundige fysiotherapeuten staan voor u klaar. Maar ook een ergotherapeut kan u adviseren hoe u thuis een goede werkplek creëert en u een betere balans tussen werk en ontspanning kunt krijgen!

Lees meer
Nieuws
Geriatriefysiotherapie

Supertrots zijn we op onze collega Marjolein Wondergem!
Zij behaalde afgelopen vrijdag haar Master Geriatrie Fysiotherapie!

Wat kan een Geriatriefysiotherapeut voor u betekenen?

Lees meer