Marjolein Wondergem


Wat doe je bij Azora?

Ik ben werkzaam als fysiotherapeut bij Azora Fysiotherapie. Ik werk op de locatie Antonia in Terborg, zowel op de revalidatie-afdelingen als in de polikliniek. Vanaf medio april 2020 zal ik met name worden ingezet op de nog te realiseren acute opname afdeling.

Hoe lang doe je dit al?

Ik ben in de zomer 2019 bij Azora komen werken. Ik ben in 2003 afgestudeerd aan de Hogeschool van Rotterdam. Hierna ben ik gelijk aan de slag gegaan als fysiotherapeut en ik heb in diverse settingen gewerkt, waaronder ca. 16 jaar in het ziekenhuis.

Specialisaties:

Ik ben algemeen fysiotherapeut. Momenteel ben ik de vierjarige Masteropleiding tot Geriatriefysiotherapeut (Master Geriatric Physical Therapy) aan het afronden bij Avans+ in Breda. Dit betekent dat ik gespecialiseerd ben in het behandelen van de oudere (kwetsbare) cliënt die veelal te maken heeft met diverse aandoeningen/ziektebeelden tegelijk.

Ik heb door opleidingen en ervaring me verder gespecialiseerd in o.a. de volgende deelgebieden;

  • Neurorevalidatie
  • Oncologische Revalidatie
  • TENS (pijnbestrijding)
  • Valpreventie
  • Vestibulaire Revalidatie (BPPD)

Bijzonder?

Ik voel mij binnen Azora erg op mijn plek. Als gepassioneerd fysiotherapeut is het heerlijk om multidisciplinair samen te kunnen werken met collega’s met hart voor hun vak en de cliënt! Daarnaast is het werk is erg afwisselend, waardoor ik iedere werkdag weer interessante uitdagingen tegen kom.

Nieuws
Bent u nog steeds vermoeid na het doormaken van Corona?

Heeft u Corona doorgemaakt en heeft u nog steeds last van klachten?
Bent u nog steeds moe? Kunt u uw werk of dagelijkse bezigheden nog niet naar wens uitvoeren?
Misschien kan de ergotherapeut u dan helpen.
Samen kijken we naar de activiteiten die u doet: hoeveel en welke, hoe zwaar zijn ze voor u of helpen ze u uw energievoorraad weer aan te vullen?

Lees meer
Nieuws
Lancering van website oncologienetwerken Achterhoek

Mensen met kanker krijgen steeds vaker (na)zorg binnen de eerste lijn. Oncologische netwerken op lokaal niveau dragen eraan bij dat patiënten deze zorg goed kunnen vinden. Dat is belangrijk, want mensen die leven met en na kanker, hebben behoefte aan begeleiding en ondersteuning op allerlei gebieden. Op www.oncologienetwerkenachterhoek.nl zijn sinds deze maand alle netwerken uit de Achterhoek te vinden, met de gegevens van de bijbehorende zorgverleners.
Ook ons oncologiebehandelteam staat hierop vermeld.

Lees meer
Nieuws
Gewijzigde openingstijden receptie

Onze receptie is op donderdag 24 dec en donderdag 31 dec tot 12uur telefonisch bereikbaar. Tijdens de feestdagen is de praktijk gesloten.
We wensen iedereen fijne feestdagen toe en alle goeds voor 2021!

Lees meer