Monique Elshof


Wat doe je bij Azora

Ik ben secretaresse aan de balie van het Advies- en Behandelcentrum.

Hoe lang werk je er al?

Ik werk al 34 jaar bij Azora, waarvan 25 jaar aan de balie. Het is een uitdagende, leuke functie op een soms hele hectische werkplek. Samen met de collega’s secretaresses en alle andere collega’s van het gehele team van het Advies- en Behandelcentrum zorgen wij ervoor dat de cliënt goed en zsm mogelijk wordt geholpen.

Wat zijn mijn specialisaties?

Alle voorkomende baliewerkzaamheden en medische taken.

Ik richt mij vooral op de planning, agendabeheer van ons programma Intramed en de urenregistratie van ons programma Monaco.

Wat je vind van het werken in ons ABC-team

Ik vind het bijzonder dat ik al 34 jaar bij Antonia werk met altijd een heel hecht team. Samen gaan we er altijd voor!

Nieuws
Ondervoeding, herken jij het?

Als diëtisten willen we de ondervoeding in de thuissituatie beter onder de aandacht brengen. Er wordt gelukkig al wel aandacht besteed aan de toenemende problematiek van ondervoeding onder (kwetsbare) zelfstandig wonende ouderen. Om de zorg verder te verbeteren heeft een kerngroep samenwerkende diëtisten regio Doetinchem scholing georganiseerd voor o.a. buurtcoaches, verzorgenden, (wijk)verpleegkundigen en praktijkondersteuners van de huisarts.

Lees meer
Nieuws
Bijscholing prothesetraining afgerond

Collega's Manon Hendriksen en Lonneke Toebes hebben hun scholing prothesetraining afgerond.

Lees meer
Nieuws
Azora In Balans valpreventie progamma

Binnenkort starten we in onze praktijk met het beweegprogamma valpreventie.
Bent u, of kent u iemand, die ouder is dan 65 jaar, zich onzeker voelt tijdens het lopen, bang is om te vallen en/of al vaker gevallen is dan is ons preventieprogamma wellicht geschikt!
Het is een 10 weekse groepscursus op de maandagmiddag. De cursus wordt gegeven door de fysiotherapeut, ergotherapeut en buurtsportcoach.

Lees meer