Monique Elshof


Wat doe je bij Azora

Ik ben secretaresse aan de balie van het Advies- en Behandelcentrum.

Hoe lang werk je er al?

Ik werk al 34 jaar bij Azora, waarvan 25 jaar aan de balie. Het is een uitdagende, leuke functie op een soms hele hectische werkplek. Samen met de collega’s secretaresses en alle andere collega’s van het gehele team van het Advies- en Behandelcentrum zorgen wij ervoor dat de cliënt goed en zsm mogelijk wordt geholpen.

Wat zijn mijn specialisaties?

Alle voorkomende baliewerkzaamheden en medische taken.

Ik richt mij vooral op de planning, agendabeheer van ons programma Intramed en de urenregistratie van ons programma Monaco.

Wat je vind van het werken in ons ABC-team

Ik vind het bijzonder dat ik al 34 jaar bij Antonia werk met altijd een heel hecht team. Samen gaan we er altijd voor!

Nieuws
Het Azora Advies- en behandelcentrum was goed vertegenwoordigd op de Be(leef) & Beweegfair in Ulft.

Vanuit het behandelteam waren we goed vertegenwoordigd met diëtisten, ergotherapeuten en fysiotherapeuten!
Het was een goed bezochte middag. En zo hebben we aan veel bezoekers kunnen vertellen en laten zien wat we allemaal te bieden hebben om zo fit mogelijk te worden en blijven!

Lees meer
Nieuws
Eva Puntman, collega diëtist, neemt afscheid

Eva Puntman, diëtiste, het advies- en behandelteam Azora verlaten. Omdat Eva niet meer in de achterhoek woont en de reisafstand te groot is geworden heeft ze gekozen voor een baan dichterbij huis bij De Twentse Zorgcentra. Voor Azora enorm jammer, want wij verliezen naast een superleuke gezellige collega ook een dijk van een vakvrouw.

Lees meer
Nieuws
Symposium CVA in perspectief

Recent zijn een aantal therapeuten van de CVA revalidatieafdeling van Antonia naar het symposium “CVA in perspectief” geweest. Dit symposium wordt jaarlijks georganiseerd door Kennisnetwerk CVA Nederland.

Lees meer