Monique Elshof


Wat doe je bij Azora

Ik ben secretaresse aan de balie van het Advies- en Behandelcentrum.

Hoe lang werk je er al?

Ik werk al 34 jaar bij Azora, waarvan 25 jaar aan de balie. Het is een uitdagende, leuke functie op een soms hele hectische werkplek. Samen met de collega’s secretaresses en alle andere collega’s van het gehele team van het Advies- en Behandelcentrum zorgen wij ervoor dat de cliënt goed en zsm mogelijk wordt geholpen.

Wat zijn mijn specialisaties?

Alle voorkomende baliewerkzaamheden en medische taken.

Ik richt mij vooral op de planning, agendabeheer van ons programma Intramed en de urenregistratie van ons programma Monaco.

Wat je vind van het werken in ons ABC-team

Ik vind het bijzonder dat ik al 34 jaar bij Antonia werk met altijd een heel hecht team. Samen gaan we er altijd voor!

Nieuws
Symposium CVA in perspectief

Recent zijn een aantal therapeuten van de CVA revalidatieafdeling van Antonia naar het symposium “CVA in perspectief” geweest. Dit symposium wordt jaarlijks georganiseerd door Kennisnetwerk CVA Nederland.

Lees meer
Nieuws
Casper Boegman neemt afscheid.

Casper Boegman, al bijna 17 jaar werkzaam als fysiotherapeut binnen ons advies- en behandelcentrum en op oa meerdere afdelingen van het Antonia, heeft ons verlaten. Hij blijft wel werkzaam binnen Azora. Hij heeft een functie als teammanager op MMP in Gendringen aanvaard.

Lees meer
Nieuws
MS team binnen Advies- en behandelcentrum

Heeft u multiple sclerose, MS, met daarbij klachten waarbij u advies, begeleiding of behandeling nodig heeft, dan kunt u terecht bij ons advies- en behandelcentrum.

Lees meer