Monique Elshof


Wat doe je bij Azora

Ik ben secretaresse aan de balie van het Advies- en Behandelcentrum.

Hoe lang werk je er al?

Ik werk al 34 jaar bij Azora, waarvan 25 jaar aan de balie. Het is een uitdagende, leuke functie op een soms hele hectische werkplek. Samen met de collega’s secretaresses en alle andere collega’s van het gehele team van het Advies- en Behandelcentrum zorgen wij ervoor dat de cliënt goed en zsm mogelijk wordt geholpen.

Wat zijn mijn specialisaties?

Alle voorkomende baliewerkzaamheden en medische taken.

Ik richt mij vooral op de planning, agendabeheer van ons programma Intramed en de urenregistratie van ons programma Monaco.

Wat je vind van het werken in ons ABC-team

Ik vind het bijzonder dat ik al 34 jaar bij Antonia werk met altijd een heel hecht team. Samen gaan we er altijd voor!

Nieuws
Klachten door thuiswerken?

Herkent u dit? Klachten door thuiswerken? Neem contact met ons op voor een afspraak. Onze deskundige fysiotherapeuten staan voor u klaar. Maar ook een ergotherapeut kan u adviseren hoe u thuis een goede werkplek creëert en u een betere balans tussen werk en ontspanning kunt krijgen!

Lees meer
Nieuws
Geriatriefysiotherapie

Supertrots zijn we op onze collega Marjolein Wondergem!
Zij behaalde afgelopen vrijdag haar Master Geriatrie Fysiotherapie!

Wat kan een Geriatriefysiotherapeut voor u betekenen?

Lees meer
Nieuws
​Vanaf maandag 11 mei is onze eerstelijns fysiotherapiepraktijk in het Antonia weer geopend!

Wij zijn blij met de versoepeling van de richtlijnen van het RIVM, echter wij gaan voor veiligheid en kwaliteit. We starten met het behandelen van cliënten in de praktijk die een urgente zorgvraag hebben en/of waarbij we verwachten dat uitstellen van de behandeling zal leiden tot een onomkeerbare achteruitgang. Met de cliënten die al in behandeling waren, nemen we contact op en bekijken we samen hoe we de vervolgbehandelingen geven. Continueren op afstand of weer in de praktijk. We hopen dat we binnen afzienbare tijd verder kunnen opschalen en dat we iedereen weer kunnen ontvangen.

Lees meer