Ribanna Knuivers


Wat doe je bij Azora

Ik ben ouderenpsycholoog binnen het Advies en Behandelcentrum van Azora en werkzaam op locatie Antonia. Ik werk daar op de afdelingen Beekweg en Stadspark (psychogeriatrie) en de multiculturele unit (psychogeriatrie en somatiek).
Daarnaast werk ik op Schavenweide (psychogeriatrie en somatiek), een locatie van Markenheem, en op dr. Jenny (Korsakov), een locatie van Careaz. Zowel Markenheem als Careaz zijn locaties waar we als ABC team zijn gedetacheerd.
Tot slot verzorg ik als ouderenpsycholoog, samen met mijn collega's, de zogenoemde ABC scholingen, een methodiek gericht.

Hoe lang werk je er al?

Ik ben in september 2009 begonnen met werken bij Azora, nu dus 9 jaar.

Wat zijn mijn specialisaties?

Ik ben ouderenpsycholoog, daarbinnen richt ik mij met name op de psychogeriatrie.

Wat je vind van het werken in ons ABC-team

Het 'samen': client, vrijwilliger, familie, zorgteam, teammanager, behandelaar, specialist ouderengeneeskunde. We hebben elkaar nodig om de kwaliteit van leven van de betreffende client zo optimaal mogelijk te maken.
Dagelijks mag ik dit 'samen' ervaren: je spreekt met de client, je spreekt met diens familie, het zorgteam, een betrokken (mede) behandelaar, de specialist ouderengeneeskunde en allemaal streven we eenzelfde doel na.


Nieuws
Symposium CVA in perspectief

Recent zijn een aantal therapeuten van de CVA revalidatieafdeling van Antonia naar het symposium “CVA in perspectief” geweest. Dit symposium wordt jaarlijks georganiseerd door Kennisnetwerk CVA Nederland.

Lees meer
Nieuws
Casper Boegman neemt afscheid.

Casper Boegman, al bijna 17 jaar werkzaam als fysiotherapeut binnen ons advies- en behandelcentrum en op oa meerdere afdelingen van het Antonia, heeft ons verlaten. Hij blijft wel werkzaam binnen Azora. Hij heeft een functie als teammanager op MMP in Gendringen aanvaard.

Lees meer
Nieuws
MS team binnen Advies- en behandelcentrum

Heeft u multiple sclerose, MS, met daarbij klachten waarbij u advies, begeleiding of behandeling nodig heeft, dan kunt u terecht bij ons advies- en behandelcentrum.

Lees meer