Sandra Kolks


Wat doe je bij Azora

Ik ben als logopedist werkzaam bij het Advies- en behandelcentrum en heb me gespecialiseerd in MS.

Hoe lang werk je er al?

In 1998 ben ik op Antonia gestart als vrijgevestigd logopedist en sinds 1990 ben ik in vaste dienst. Toen nog alleen voor Antonia. In de loop der jaren heeft het werkveld zich uitgebreid. Nu zijn we met 4 logopedisten en werken we niet alleen in alle huizen van Azora maar ook zijn we gedetacheerd bij Marenheem en Careaz. Ikzelf ben al jarenlang werkzaam buiten Antonia. Ik bezoek meerdere huizen van Azora maar bezoek ook Markenheem en Careaz.

Wat zijn mijn specialisaties?

Als logopedist behandel en begeleid ik mensen met slikproblemen, problemen in de communicatie en zit ik in de werkgroephoren met als doel alle cliënten binnen de verpleeghuizen van Azora optimale hoorzorg te bieden.

Wat je vind van het werken in ons ABC-team

Tja, watniet ? zou ik bijna zeggen. Iedere dag heb ik mooie ontmoetingen met cliënten, collega’s en mantelzorgers. Om een beeld te krijgen van mijn werkzaamheden binnen Azora verwijs ik u naar mijn blog. https://www.werkenbijazora.nl/over-azora/azora-blo...

Bij het lezen van de blog zult u zich hetzelfde afvragen, hoop ik. Ik heb gewoon een mooi beroep!

Nieuws
Klachten door thuiswerken?

Herkent u dit? Klachten door thuiswerken? Neem contact met ons op voor een afspraak. Onze deskundige fysiotherapeuten staan voor u klaar. Maar ook een ergotherapeut kan u adviseren hoe u thuis een goede werkplek creëert en u een betere balans tussen werk en ontspanning kunt krijgen!

Lees meer
Nieuws
Geriatriefysiotherapie

Supertrots zijn we op onze collega Marjolein Wondergem!
Zij behaalde afgelopen vrijdag haar Master Geriatrie Fysiotherapie!

Wat kan een Geriatriefysiotherapeut voor u betekenen?

Lees meer
Nieuws
​Vanaf maandag 11 mei is onze eerstelijns fysiotherapiepraktijk in het Antonia weer geopend!

Wij zijn blij met de versoepeling van de richtlijnen van het RIVM, echter wij gaan voor veiligheid en kwaliteit. We starten met het behandelen van cliënten in de praktijk die een urgente zorgvraag hebben en/of waarbij we verwachten dat uitstellen van de behandeling zal leiden tot een onomkeerbare achteruitgang. Met de cliënten die al in behandeling waren, nemen we contact op en bekijken we samen hoe we de vervolgbehandelingen geven. Continueren op afstand of weer in de praktijk. We hopen dat we binnen afzienbare tijd verder kunnen opschalen en dat we iedereen weer kunnen ontvangen.

Lees meer