Sandra Kolks


Wat doe je bij Azora

Ik ben als logopedist werkzaam bij het Advies- en behandelcentrum en heb me gespecialiseerd in MS.

Hoe lang werk je er al?

In 1998 ben ik op Antonia gestart als vrijgevestigd logopedist en sinds 1990 ben ik in vaste dienst. Toen nog alleen voor Antonia. In de loop der jaren heeft het werkveld zich uitgebreid. Nu zijn we met 4 logopedisten en werken we niet alleen in alle huizen van Azora maar ook zijn we gedetacheerd bij Marenheem en Careaz. Ikzelf ben al jarenlang werkzaam buiten Antonia. Ik bezoek meerdere huizen van Azora maar bezoek ook Markenheem en Careaz.

Wat zijn mijn specialisaties?

Als logopedist behandel en begeleid ik mensen met slikproblemen, problemen in de communicatie en zit ik in de werkgroephoren met als doel alle cliënten binnen de verpleeghuizen van Azora optimale hoorzorg te bieden.

Wat je vind van het werken in ons ABC-team

Tja, watniet ? zou ik bijna zeggen. Iedere dag heb ik mooie ontmoetingen met cliënten, collega’s en mantelzorgers. Om een beeld te krijgen van mijn werkzaamheden binnen Azora verwijs ik u naar mijn blog. https://www.werkenbijazora.nl/over-azora/azora-blo...

Bij het lezen van de blog zult u zich hetzelfde afvragen, hoop ik. Ik heb gewoon een mooi beroep!

Nieuws
Ondervoeding, herken jij het?

Als diëtisten willen we de ondervoeding in de thuissituatie beter onder de aandacht brengen. Er wordt gelukkig al wel aandacht besteed aan de toenemende problematiek van ondervoeding onder (kwetsbare) zelfstandig wonende ouderen. Om de zorg verder te verbeteren heeft een kerngroep samenwerkende diëtisten regio Doetinchem scholing georganiseerd voor o.a. buurtcoaches, verzorgenden, (wijk)verpleegkundigen en praktijkondersteuners van de huisarts.

Lees meer
Nieuws
Bijscholing prothesetraining afgerond

Collega's Manon Hendriksen en Lonneke Toebes hebben hun scholing prothesetraining afgerond.

Lees meer
Nieuws
Azora In Balans valpreventie progamma

Binnenkort starten we in onze praktijk met het beweegprogamma valpreventie.
Bent u, of kent u iemand, die ouder is dan 65 jaar, zich onzeker voelt tijdens het lopen, bang is om te vallen en/of al vaker gevallen is dan is ons preventieprogamma wellicht geschikt!
Het is een 10 weekse groepscursus op de maandagmiddag. De cursus wordt gegeven door de fysiotherapeut, ergotherapeut en buurtsportcoach.

Lees meer