Sandra Kolks


Wat doe je bij Azora

Ik ben als logopedist werkzaam bij het Advies- en behandelcentrum en heb me gespecialiseerd in MS.

Hoe lang werk je er al?

In 1998 ben ik op Antonia gestart als vrijgevestigd logopedist en sinds 1990 ben ik in vaste dienst. Toen nog alleen voor Antonia. In de loop der jaren heeft het werkveld zich uitgebreid. Nu zijn we met 4 logopedisten en werken we niet alleen in alle huizen van Azora maar ook zijn we gedetacheerd bij Marenheem en Careaz. Ikzelf ben al jarenlang werkzaam buiten Antonia. Ik bezoek meerdere huizen van Azora maar bezoek ook Markenheem en Careaz.

Wat zijn mijn specialisaties?

Als logopedist behandel en begeleid ik mensen met slikproblemen, problemen in de communicatie en zit ik in de werkgroephoren met als doel alle cliënten binnen de verpleeghuizen van Azora optimale hoorzorg te bieden.

Wat je vind van het werken in ons ABC-team

Tja, watniet ? zou ik bijna zeggen. Iedere dag heb ik mooie ontmoetingen met cliënten, collega’s en mantelzorgers. Om een beeld te krijgen van mijn werkzaamheden binnen Azora verwijs ik u naar mijn blog. https://www.werkenbijazora.nl/over-azora/azora-blo...

Bij het lezen van de blog zult u zich hetzelfde afvragen, hoop ik. Ik heb gewoon een mooi beroep!

Nieuws
Het Azora Advies- en behandelcentrum was goed vertegenwoordigd op de Be(leef) & Beweegfair in Ulft.

Vanuit het behandelteam waren we goed vertegenwoordigd met diëtisten, ergotherapeuten en fysiotherapeuten!
Het was een goed bezochte middag. En zo hebben we aan veel bezoekers kunnen vertellen en laten zien wat we allemaal te bieden hebben om zo fit mogelijk te worden en blijven!

Lees meer
Nieuws
Eva Puntman, collega diëtist, neemt afscheid

Eva Puntman, diëtiste, het advies- en behandelteam Azora verlaten. Omdat Eva niet meer in de achterhoek woont en de reisafstand te groot is geworden heeft ze gekozen voor een baan dichterbij huis bij De Twentse Zorgcentra. Voor Azora enorm jammer, want wij verliezen naast een superleuke gezellige collega ook een dijk van een vakvrouw.

Lees meer
Nieuws
Symposium CVA in perspectief

Recent zijn een aantal therapeuten van de CVA revalidatieafdeling van Antonia naar het symposium “CVA in perspectief” geweest. Dit symposium wordt jaarlijks georganiseerd door Kennisnetwerk CVA Nederland.

Lees meer