Sandra Kolks


Wat doe je bij Azora

Ik ben als logopedist werkzaam bij het Advies- en behandelcentrum en heb me gespecialiseerd in MS.

Hoe lang werk je er al?

In 1998 ben ik op Antonia gestart als vrijgevestigd logopedist en sinds 1990 ben ik in vaste dienst. Toen nog alleen voor Antonia. In de loop der jaren heeft het werkveld zich uitgebreid. Nu zijn we met 4 logopedisten en werken we niet alleen in alle huizen van Azora maar ook zijn we gedetacheerd bij Marenheem en Careaz. Ikzelf ben al jarenlang werkzaam buiten Antonia. Ik bezoek meerdere huizen van Azora maar bezoek ook Markenheem en Careaz.

Wat zijn mijn specialisaties?

Als logopedist behandel en begeleid ik mensen met slikproblemen, problemen in de communicatie en zit ik in de werkgroephoren met als doel alle cliënten binnen de verpleeghuizen van Azora optimale hoorzorg te bieden.

Wat je vind van het werken in ons ABC-team

Tja, watniet ? zou ik bijna zeggen. Iedere dag heb ik mooie ontmoetingen met cliënten, collega’s en mantelzorgers. Om een beeld te krijgen van mijn werkzaamheden binnen Azora verwijs ik u naar mijn blog. https://www.werkenbijazora.nl/over-azora/azora-blo...

Bij het lezen van de blog zult u zich hetzelfde afvragen, hoop ik. Ik heb gewoon een mooi beroep!

Nieuws
Symposium CVA in perspectief

Recent zijn een aantal therapeuten van de CVA revalidatieafdeling van Antonia naar het symposium “CVA in perspectief” geweest. Dit symposium wordt jaarlijks georganiseerd door Kennisnetwerk CVA Nederland.

Lees meer
Nieuws
Casper Boegman neemt afscheid.

Casper Boegman, al bijna 17 jaar werkzaam als fysiotherapeut binnen ons advies- en behandelcentrum en op oa meerdere afdelingen van het Antonia, heeft ons verlaten. Hij blijft wel werkzaam binnen Azora. Hij heeft een functie als teammanager op MMP in Gendringen aanvaard.

Lees meer
Nieuws
MS team binnen Advies- en behandelcentrum

Heeft u multiple sclerose, MS, met daarbij klachten waarbij u advies, begeleiding of behandeling nodig heeft, dan kunt u terecht bij ons advies- en behandelcentrum.

Lees meer