Silvie Hassan


Wat doe je bij Azora

Ik werk binnen Azora als diëtist, zowel op diverse afdelingen, locaties, maar ook binnen de eerstelijn. Daarnaast heb ik uren op diverse locaties van organisatie Markenheem en Careaz. Als discipline worden wij door hun als het ware ingehuurd om onze diensten te verlenen.

Hoe lang werk je er al?

In februari 2012 ben ik binnen Azora mijn stage begonnen en deze heb ik goed afgerond. In juli 2012 ben ik afgestudeerd en heb ik een contract aangeboden gekregen om mijn werkzaamheden binnen de eerste lijn uit te voeren. Sinds mei 2017 is mijn contract uitgebreid en ben ik ook intramuraal werkzaam.

Wat zijn mijn specialisaties?

Ik heb mij sinds ik afgestudeerd ben gespecialiseerd in verschillende ziektebeelden, zoals Diabetes Mellitus, overgewicht, COPD, CVRM, en ondervoeding. Mijn grootste doelgroep omvat toch wel de kwetsbare ouderen, waar ook mijn interesse ligt. Hot item nu is natuurlijk de onmiskenbare rol die eiwitten speelt in het spierbehoud bij ouderen en zieken. Deze uitdaging gaan wij aan om er samen voor te zorgen dat onze cliënten een behandeling op maat aangeboden krijgen, waarbij revalidatie/gezondheidstoestand geoptimaliseerd wordt.

Wat je vind van het werken in ons ABC-team

In 2012 ben ik begonnen om de eerstelijn meer op de kaart te zetten. Tot op heden is de eerstelijn vanuit ons 0-punt goed gegroeid. Toch blijft er nog veel werk voor ons liggen bij de kwetsbare ouderen thuis waarbij ondervoeding een grote rol speelt en een stempel drukt op hun kwaliteit van leven. Middels deelname aan verschillende projecten proberen wij ons met zijn allen sterk te maken voor deze doelgroep om het screenen op ondervoeding op de kaart te zetten en daarmee tijdig in te kunnen grijpen om hun gezondheid daarmee te verbeteren.

Ik werk met erg veel plezier binnen de organisatie. Er is een prettige werksfeer en ons ABC weet elkaar altijd goed te vinden bij specifieke vragen / aanvragen voor bepaalde cliënten.

Nieuws
Het Azora Advies- en behandelcentrum was goed vertegenwoordigd op de Be(leef) & Beweegfair in Ulft.

Vanuit het behandelteam waren we goed vertegenwoordigd met diëtisten, ergotherapeuten en fysiotherapeuten!
Het was een goed bezochte middag. En zo hebben we aan veel bezoekers kunnen vertellen en laten zien wat we allemaal te bieden hebben om zo fit mogelijk te worden en blijven!

Lees meer
Nieuws
Eva Puntman, collega diëtist, neemt afscheid

Eva Puntman, diëtiste, het advies- en behandelteam Azora verlaten. Omdat Eva niet meer in de achterhoek woont en de reisafstand te groot is geworden heeft ze gekozen voor een baan dichterbij huis bij De Twentse Zorgcentra. Voor Azora enorm jammer, want wij verliezen naast een superleuke gezellige collega ook een dijk van een vakvrouw.

Lees meer
Nieuws
Symposium CVA in perspectief

Recent zijn een aantal therapeuten van de CVA revalidatieafdeling van Antonia naar het symposium “CVA in perspectief” geweest. Dit symposium wordt jaarlijks georganiseerd door Kennisnetwerk CVA Nederland.

Lees meer