Willem Duenk


Wat doe je bij Azora

Ik werk als fysiotherapeut binnen het Azora Advies- en behandelcentrum in de eerstelijns fysiotherapiepraktijk en intramuraalop het Antonia. Verder werk ik anderhalve dag op Het Hof van Flierbeek in Lichtenvoorde. Dit is een locatie van Careaz, waar ik als fysiotherapeut gedetacheerd ben.

Hoe lang werk je er al?

Ik ben in 1981 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Deventer Academie voor Fysiotherapieen ik werk sinds 1991voor Azora. Daarvoor was ik als fysiotherapeut werkzaam in militaire dienst en 6 jaar lang in Duitsland in een ziekenhuis en in een particuliere praktijk.

Wat zijn mijn specialisaties?

Ik heb de 4 jarige opleiding tot manueel therapeut gevolgd bij het SOMT in Amersfoort ( afgestudeerd in 1990).In 2013 heb ik de aanvullende 2 jarige master opleiding manuele therapie op het SOMT te Amersfoort afgerond.In 2015 heb ik de opleiding tot ParkinsonNet fysiotherapeut gevolgd en behandel sinds die tijd veel cliënten met de ziekte van Parkinson / Parkinsonisme.

Wat je vind van het werken in ons ABC-team

Ik werk hier binnen een groot team met veel verschillende specialisaties en kwaliteiten. Binnen dit team heerst een fijne sfeer, waarin we open staan voor elkaars mening en de mogelijkheid om van elkaar te kunnen leren. Zo werk ik regelmatig samen met ergotherapie, logopedie en diëtetiek om cliënten met de ziekte van Parkinson een zo optimaal mogelijke behandeling te geven.

Nieuws
Het Azora Advies- en behandelcentrum was goed vertegenwoordigd op de Be(leef) & Beweegfair in Ulft.

Vanuit het behandelteam waren we goed vertegenwoordigd met diëtisten, ergotherapeuten en fysiotherapeuten!
Het was een goed bezochte middag. En zo hebben we aan veel bezoekers kunnen vertellen en laten zien wat we allemaal te bieden hebben om zo fit mogelijk te worden en blijven!

Lees meer
Nieuws
Eva Puntman, collega diëtist, neemt afscheid

Eva Puntman, diëtiste, het advies- en behandelteam Azora verlaten. Omdat Eva niet meer in de achterhoek woont en de reisafstand te groot is geworden heeft ze gekozen voor een baan dichterbij huis bij De Twentse Zorgcentra. Voor Azora enorm jammer, want wij verliezen naast een superleuke gezellige collega ook een dijk van een vakvrouw.

Lees meer
Nieuws
Symposium CVA in perspectief

Recent zijn een aantal therapeuten van de CVA revalidatieafdeling van Antonia naar het symposium “CVA in perspectief” geweest. Dit symposium wordt jaarlijks georganiseerd door Kennisnetwerk CVA Nederland.

Lees meer