Willem Duenk


Wat doe je bij Azora

Ik werk als fysiotherapeut binnen het Azora Advies- en behandelcentrum in de eerstelijns fysiotherapiepraktijk en intramuraalop het Antonia. Verder werk ik anderhalve dag op Het Hof van Flierbeek in Lichtenvoorde. Dit is een locatie van Careaz, waar ik als fysiotherapeut gedetacheerd ben.

Hoe lang werk je er al?

Ik ben in 1981 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Deventer Academie voor Fysiotherapieen ik werk sinds 1991voor Azora. Daarvoor was ik als fysiotherapeut werkzaam in militaire dienst en 6 jaar lang in Duitsland in een ziekenhuis en in een particuliere praktijk.

Wat zijn mijn specialisaties?

Ik heb de 4 jarige opleiding tot manueel therapeut gevolgd bij het SOMT in Amersfoort ( afgestudeerd in 1990).In 2013 heb ik de aanvullende 2 jarige master opleiding manuele therapie op het SOMT te Amersfoort afgerond.In 2015 heb ik de opleiding tot ParkinsonNet fysiotherapeut gevolgd en behandel sinds die tijd veel cliënten met de ziekte van Parkinson / Parkinsonisme.

Wat je vind van het werken in ons ABC-team

Ik werk hier binnen een groot team met veel verschillende specialisaties en kwaliteiten. Binnen dit team heerst een fijne sfeer, waarin we open staan voor elkaars mening en de mogelijkheid om van elkaar te kunnen leren. Zo werk ik regelmatig samen met ergotherapie, logopedie en diëtetiek om cliënten met de ziekte van Parkinson een zo optimaal mogelijke behandeling te geven.

Nieuws
Samen tegen Corona!

Wij vragen u nadrukkelijk om net als ons, bij bezoek aan onze praktijk, een mondneusmasker te dragen en deze zelf mee te brengen. Ook de andere regels blijven natuurlijk gelden: blijf bij klachten thuis en laat u testen; houd 1,5 meter afstand van anderen; was vaak uw handen en hoest en nies in uw elleboog;

Wij hopen op uw begrip.

Lees meer
Nieuws
Klachten door thuiswerken?

Herkent u dit? Klachten door thuiswerken? Neem contact met ons op voor een afspraak. Onze deskundige fysiotherapeuten staan voor u klaar. Maar ook een ergotherapeut kan u adviseren hoe u thuis een goede werkplek creëert en u een betere balans tussen werk en ontspanning kunt krijgen!

Lees meer
Nieuws
Geriatriefysiotherapie

Supertrots zijn we op onze collega Marjolein Wondergem!
Zij behaalde afgelopen vrijdag haar Master Geriatrie Fysiotherapie!

Wat kan een Geriatriefysiotherapeut voor u betekenen?

Lees meer