Willem Duenk


Wat doe je bij Azora

Ik werk als fysiotherapeut binnen het Azora Advies- en behandelcentrum in de eerstelijns fysiotherapiepraktijk en intramuraalop het Antonia. Verder werk ik anderhalve dag op Het Hof van Flierbeek in Lichtenvoorde. Dit is een locatie van Careaz, waar ik als fysiotherapeut gedetacheerd ben.

Hoe lang werk je er al?

Ik ben in 1981 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Deventer Academie voor Fysiotherapieen ik werk sinds 1991voor Azora. Daarvoor was ik als fysiotherapeut werkzaam in militaire dienst en 6 jaar lang in Duitsland in een ziekenhuis en in een particuliere praktijk.

Wat zijn mijn specialisaties?

Ik heb de 4 jarige opleiding tot manueel therapeut gevolgd bij het SOMT in Amersfoort ( afgestudeerd in 1990).In 2013 heb ik de aanvullende 2 jarige master opleiding manuele therapie op het SOMT te Amersfoort afgerond.In 2015 heb ik de opleiding tot ParkinsonNet fysiotherapeut gevolgd en behandel sinds die tijd veel cliënten met de ziekte van Parkinson / Parkinsonisme.

Wat je vind van het werken in ons ABC-team

Ik werk hier binnen een groot team met veel verschillende specialisaties en kwaliteiten. Binnen dit team heerst een fijne sfeer, waarin we open staan voor elkaars mening en de mogelijkheid om van elkaar te kunnen leren. Zo werk ik regelmatig samen met ergotherapie, logopedie en diëtetiek om cliënten met de ziekte van Parkinson een zo optimaal mogelijke behandeling te geven.

Nieuws
Symposium CVA in perspectief

Recent zijn een aantal therapeuten van de CVA revalidatieafdeling van Antonia naar het symposium “CVA in perspectief” geweest. Dit symposium wordt jaarlijks georganiseerd door Kennisnetwerk CVA Nederland.

Lees meer
Nieuws
Casper Boegman neemt afscheid.

Casper Boegman, al bijna 17 jaar werkzaam als fysiotherapeut binnen ons advies- en behandelcentrum en op oa meerdere afdelingen van het Antonia, heeft ons verlaten. Hij blijft wel werkzaam binnen Azora. Hij heeft een functie als teammanager op MMP in Gendringen aanvaard.

Lees meer
Nieuws
MS team binnen Advies- en behandelcentrum

Heeft u multiple sclerose, MS, met daarbij klachten waarbij u advies, begeleiding of behandeling nodig heeft, dan kunt u terecht bij ons advies- en behandelcentrum.

Lees meer